Bejelentés
Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás
Üdvözlet!

Üdvözlet a KOMLÓ ÉS KISTÉRSÉGE FIATALJAINAK FÓRUMÁnak oldalán!


Akciós Hírdetés Augusztus 20-ra!!!

Töltse ki az alábbi űrlapot, és jelentkezzen Ön is, ha szeretné, hogy hirdetése közel 2.000 emberhez eljusson!
(Az ürlap minden részét kitölteni sziveskedjenek!)
Telefonszám, amin elérhetjük:
Kapcsolattartó (ön) neve:
Cég neve (ha van)
Válasszon hírdetési árat!
Következzék pár információ az Egyesületünkről, melyet jó tudni Rólunk!Általános rendelkezések

Az Egyesület neve: Komló és Kistérsége Fiataljainak Fóruma
Az Egyesület székhelye: 7300 Komló, Petőfi u. 2/A.
Az Egyesület alapítási éve: 2008
Az Egyesület jogi személy.

Az Egyesület önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező szervezet, amelynek céljai:

¤ A fiatalok aktív részvételének erősítése a társadalmi életben helyi, országos szinten.

¤ A helyi közösségek fejlesztése és segítése.

¤ Ifjúsági kulturális, sport és szabadidőprogramok szervezése, támogatása.Az Egyesület tagja lehet minden olyan magánszemély, jogi személy, valamint jogi sze-mélyiséggel nem rendelkező szervezet aki/amely: az Egyesület céljaival és tevékenységével egyetért, az Alapszabály rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek fogadja el, vállalja, hogy az Egyesület céljainak megvalósítását tevékenységével támogatja, eleget tesz tagdíjfizetési kötelezettségének, felvételét legalább két tag ajánlja.


A tagok felvétele belépési nyilatkozat alapján történik. A belépési nyilatkozat elfogadásáról az Egyesület elnöke dönt. A döntésről az Egyesület elnöke értesíti a tagjelöltet. A tagsági jogviszony a tagfelvételi kérelem elnök által történő elfogadásával jön létre.

A kérelem elutasítása esetén a közgyűléshez lehet fellebbezni az elnök határozatának kéz-hezvételétől számított 30 napon belül. A közgyűlés a fellebbezésről a legközelebbi ülésén határoz.

A tagsági jogviszony megszűnik: a tag halálával, a tag írásbeli kilépő nyilatkozatával, kizárással, az Egyesület megszűnésével.


Az Egyesület tagja jogosult: részt venni az Egyesület rendezvényein, kezdeményezni egyes kérdések megvitatását, a természetes személy tag személyesen, a nem természetes személy tag képviselője útján a közgyűlésen a többi taggal egyenlő szavazati joggal részt venni, felszólalni, véleményét kifejteni, határozati javaslatot tenni és szavazni, a természetes személy tagok választhatnak és választhatók, a nem természetes személy tagok pedig törvényes képviselőik útján választhatják meg az Egyesület vezető tisztségvi-selőit.
Kiskorú tagok csak az életkori sajátosságaiknak megfelelő, teljes cselekvőképességet nem igénylő tisztségekre választhatóak, ők maguk azonban minden esetben választhatnak.

Az Egyesület tagja köteles: az Egyesület alapszabályát és belső szabályzatait valamint az Egyesület szervei által hozott határozatokat megtartani, az Egyesület célját és szellemiségét, értékrendjét tiszteletben tartani, az Egyesület közgyűlésének a tagokra nézve kötelező határozatok szerint eljárni, a elnökség által évente meghatározott mértékű tagdíjat határidőben megfizetni.

Az Egyesület valamennyi tagja egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik.

További információ az Alapszabály menüpontban található.

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?CzcVNMrwjJp [ 2009-03-12 18:35 ]

47cm3i trwvjmaovliz, [url=http://athzlunsetig.com/]athzlunsetig[/url], [link=http://fihbdkkswlas.com/]fihbdkkswlas[/link], http://ofolzcimzade.com/wrqXJioxL [ 2009-02-11 17:20 ]

xBnR3b dvppynwcynfw, [url=http://arehxffmrmyy.com/]arehxffmrmyy[/url], [link=http://fyehkowhhotb.com/]fyehkowhhotb[/link], http://uplszvrngqvl.com/vFjWaWtyoFSa [ 2009-02-11 11:08 ]

OB96fg ixdlaioldeoz, [url=http://fqszehzfzfgp.com/]fqszehzfzfgp[/url], [link=http://vysexunmqxsb.com/]vysexunmqxsb[/link], http://gxqutcizczcf.com/azHfAMNzy [ 2008-12-13 06:12 ]

aImYWa fmbebtdsdtun, [url=http://zlaiyjiaaort.com/]zlaiyjiaaort[/url], [link=http://hcplmbtiwvfp.com/]hcplmbtiwvfp[/link], http://ikqhiqtijwbd.com/
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!